Rijschool

Rijschool met persoonlijke aanpak

Zoek je een rijschool met een persoonlijke aanpak in Apeldoorn? Met een rijbewijs gaat er een wereld voor je open. En voor rijles met een persoonlijke aanpak, kun je terecht bij Slaagpro! Wij stellen de leerling centraal onze ervaren rij-instructeur stemt de lessen volledig op jou af. Verder hechten wij grote waarde aan de kwaliteit en de veiligheid van de lessen. Maar ook voor plezier in het leren en gezelligheid tijdens de lessen ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je ook rijles volgen bij onze rijschool? Neem dan gerust contact op voor een proefles!

Verover de wereld met een rijbewijs

Wil je snel je rijbewijs halen? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Het behalen van je rijbewijs is een mijlpaal en de mogelijkheden die het je geeft vergroten je wereld. Je bezoekt eenvoudig vrienden en familie die wat verder weg wonen. Verder pak je ’s avonds en als het regent nog snel even de auto. Ook vakantie, een baan of een stage iets verder van huis behoren opeens tot de mogelijkheden. Om zo snel mogelijk je rijbewijs te halen, én goed en veilig te leren rijden, neem je contact op met rijschool Slaagpro!

Snel vooruitgang boeken

Bij onze rijschool krijg je les in een schone en rookvrije auto. Je krijgt les van een rustige en ervaren rij-instructeur, waar je je snel bij op je gemak zult voelen. Als leerling sta jij bij ons centraal. Je instructeur past de lessen dus op jou aan. Door specifiek aan je verbeterpunten te werken boek je snel vooruitgang. Kwaliteit en veiligheid staan in onze lessen voorop. Maar de lessen zijn ook ontspannen en gezellig.

Daarom naar rijschool Slaagpro

Zoek je een rijschool waar kwaliteit en veiligheid voorop staat? Waar je les krijgt van een ervaren instructeur? En waar de lessen naast leerzaam ook gezellig zijn? Met onze persoonlijke aanpak leren wij je goed en veilig autorijden. Je profiteert dan van een:

 • Uitstekende lesauto
 • Ervaren rij-instructeur
 • Hoog slagingspercentage
 • Rijopleiding op maat

Rijschool nodig? Neem gerust contact op

Zoek je een rijschool met een persoonlijke aanpak? Wij combineren kwaliteit met gezellige lessen. Wil je hier meer informatie over of het zelf uitproberen met een proefles? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur ons een bericht via info@rijschoolslaagpro.nl of ons contactformulier. Of bel of Whatsapp ons via: 06-38858531.

Contact Opnemen

  Laat een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

  Je Naam (*)

  Je Telefoonnummer (*)

  Je E-mailadres (*)

  Ik wil graag (*)

  Je bericht

  Lekker snel je rijbewijs halen en ook nog eens gezellige rijlessen? Dan ben je bij SlaagPro aan het juiste adres.