Rijschool Apeldoorn

Rijopleiding op maat bij rijschool Apeldoorn

Ben je in Apeldoorn op zoek naar een goede rijschool? Bij Slaagpro helpen we je graag bij het ontwikkelen van je rijvaardigheid. Met onze persoonlijke aanpak waarin jij als leerling centraal staat, leren we je snel en veilig autorijden. Zo ben je in een mum van tijd klaar voor het rijexamen. Wil je meer informatie of een proefles? Neem dan vrijblijvend contact op met onze rijschool in Apeldoorn.

Vergroot je wereld met een rijbewijs

Wil jij graag je rijbewijs halen in Apeldoorn? Dat kunnen we heel goed begrijpen, met een rijbewijs vergroot je je wereld letterlijk. Rijschool Slaagpro in Apeldoorn helpt je graag bij het halen van je rijbewijs. Want denk je eens in, met de auto kun je veel grotere afstanden afleggen dan met de fiets of scooter, en ook nog eens veel sneller. Handig als je naar je werk, stage op school gaat, maar ook als het regent of met de weekendboodschappen. Bovendien reis in tegenstelling tot het openbaar vervoer met de auto van deur tot deur, wat je nog eens extra tijdswinst oplevert. Vrienden of familie bezoeken of eens shoppen in een andere stad, het is allemaal veel makkelijker met de auto. Om snel je snel rijbewijs te halen in Apeldoorn, neem je vandaag nog contact op met rijschool Slaagpro!

Iedere autorijles heeft een doel

Kies je voor een lespakket bij onze rijschool in Apeldoorn? Dan kun je rekenen op een ervaren rij-instructeur, die jou volgens een gestructureerd plan goed en veilig leert autorijden. Hij gebruikt hiervoor een persoonlijke aanpak waardoor je snel vooruitgang boekt en effectief aan je verbeterpunten kunt werken. Met onze rijopleiding op maat in Apeldoorn ben je voor je het weet klaar voor het rijexamen.

Onze rijschool in Apeldoorn vraagt het examen voor je aan

Maar voordat je je rijbewijs in handen hebt, zul je rijexamen moeten doen. Onze rijschool in Apeldoorn bereidt je hier zo goed mogelijk op voor. Het examen dient te worden aangevraagd door je rijschool. Wij zijn je hierbij graag van dienst. Er zijn een aantal voorwaarden, zo moet je minimaal 17 jaar zijn. Ook moet je al geslaagd zijn voor je theorie en gezond verklaard zijn om veilig te kunnen rijden.

Tussentijdse toets

Naast het rijexamen, kan onze rijschool in Apeldoorn ook een tussentijdse toets voor je aanvragen. Dit is geen officieel rijexamen en is ook zeker niet verplicht. Maar voor cursisten die verwachten te nerveus te zullen zijn op het rijexamen omdat alles nieuw is, heeft het wel een aantal voordelen.

Tijdens de tussentijdse toets rijd je namelijk samen met een echte examinator een examenrit. Zo ervaar je al eens hoe het is om een echt examen af te leggen. En leg je de speciale verrichtingen met goed gevolg af? Dan mag je die alvast wegstrepen op het eerstvolgende examen. Met de feedback die je ontvangt kun je bovendien nog mooi even werken in de laatste lessen voor het echte examen. De tussentijdse toets is iets goedkoper dan het rijexamen. Overleg met je rijschool in Apeldoorn of dit voor jou interessant is. In dat geval vragen we de tussentijdse toets graag voor je aan.

Faalangst

Iedereen is nerveus voor het examen. Maar als je dusdanig nerveus bent, dat je fouten maakt die je normaalgesproken niet zo maken, spreken we van faalangst. Maar wees gerust, je bent zeker niet de enige. Daarom heeft het CBR een speciaal faalangstexamen in het leven geroepen. Bij het afleggen van een faalangstexamen doorloop je dezelfde onderdelen als bij het reguliere examen. Ook ontvang je gewoon hetzelfde rijbewijs.

Een faalangst examen wordt afgelegd met een examinator die speciaal getraind is in het begeleiden van mensen met faalangst. Ook krijg je extra tijd tot je beschikking. Je krijgt 120 minuten de tijd waarvan 35 minuten voor het examen. De overige tijd wordt gebruikt om jou op je gemak te laten stellen en voor een time-out die je naar wens in kunt zetten. Heb je last van faalangst of verwacht je extreem zenuwachtig te zijn? Overleg dit dan met je rijschool in Apeldoorn, dan vragen we graag een faalangst examen voor je aan.

Waarom wij dé rijschool van Apeldoorn zijn

Wil jij graag zo snel mogelijk zelfstandig de weg op? Ons doel is om jou zo snel en goed mogelijk te leren autorijden. Tijdens onze gezellige rijlessen in Apeldoorn, staan kwaliteit en veiligheid voorop. Maar ook rijplezier vinden we belangrijk. Wij gaan gericht met je aan de slag en zorgen ervoor dat je iedere rijles stappen maakt. Zo blijft leren leuk! Wil je meer informatie of een proefles? Neem gerust contact op met onze rijschool in Apeldoorn. Dan ben je bovendien verzekerd van de volgende pluspunten:

 • Uitstekende lesauto
 • Rijopleiding op maat
 • Ervaren rij-instructeur
 • Hoog slagingspercentage

Proefles bij rijschool Slaagpro in Apeldoorn

Ben jij op zoek naar een gezellige rijschool die kwaliteit levert? Neem dan contact op met onze rijschool in Apeldoorn. Voor een proefles of aanvullende informatie bel, Whatsapp of mail je naar 06-38858531 of info@rijschoolslaagpro.nl. Ook kun je een bericht voor ons achterlaten op het contactformulier, dan nemen we snel contact met je op.

Contact Opnemen

  Laat een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

  Je Naam (*)

  Je Telefoonnummer (*)

  Je E-mailadres (*)

  Ik wil graag (*)

  Je bericht

  Lekker snel je rijbewijs halen en ook nog eens gezellige rijlessen? Dan ben je bij SlaagPro aan het juiste adres.