Rijlessen Apeldoorn

Rijlessen volgen in Apeldoorn

Wil jij rijlessen volgen bij dé autorijschool van Apeldoorn? Bij Slaagpro leer je in een mum van tijd goed en veilig autorijden. Je krijgt les van een ervaren instructeur die de rijlessen op jou afstemt. Hij hanteert een persoonlijke aanpak waarbij jij als leerling centraal staat. Iedere les heeft een doel. Zo kom je iedere rijles weer een stapje dichter bij het rijexamen. Wil je meer weten over onze rijlessen in Apeldoorn? Of een proefles inboeken? Neem dan gerust contact met ons op.

Veel profijt van het rijbewijs

Woon je in Apeldoorn en wil je snel je rijbewijs halen? Met onze rijlessen heb je het in een mum van tijd in de pocket. Zo open je nieuwe deuren voor jezelf, want auto kunnen rijden biedt je veel extra mogelijkheden en gemak. Zo leg je makkelijker grote afstanden af en bespaar je veel tijd doordat je van deur tot deur reist. Ideaal om de reistijd naar je werk of stage te verkorten! Maar ook privé heb je er veel profijt van: als het regent, met boodschappen doen of wanneer je een weekendje met vrienden op stap gaat in een andere stad. Dan ben je blij als je een rijbewijs hebt! Rijles volgen is al mogelijk vanaf 16,5 jaar. Neem voor meer informatie vandaag nog contact op met onze rijschool in Apeldoorn.

Benut je rijlessen optimaal

Wil je niet zomaar rondjes door Apeldoorn rijden, maar iedere rijles stappen zetten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Slaagpro benut je je rijlessen optimaal! Met onze ervaren instructeur, werk je op gestructureerde wijze aan je rijvaardigheid. Met zijn persoonlijke aanpak leer je snel en goed autorijden. Iedere les heeft een doel en je werkt gericht aan je verbeterpunten. Je komt elke rijles weer een stapje dichterbij je examen. Zo benut je je rijlessen in Apeldoorn ten volle en blijft leren leuk!

Rijexamen aanvragen in Apeldoorn

Ben je klaar voor het rijexamen? Dan is het tijd om dit aan te vragen bij het CBR. Dit gebeurt altijd door je rijschool. Met onze rijlessen in Apeldoorn ben je in ieder geval goed voorbereid. Maar voordat we het examen aan kunnen vragen, moet je wel aan een aantal eisen voldoen. Zo moet je de theorie al hebben behaald en minimaal 17 jaar oud zijn. Ook moet je voldoende rijlessen hebben gevolgd en gezond verklaard zijn om veilig de auto in te kunnen stappen.

Voordelen van een tussentijdse toets

We kunnen niet alleen het rijexamen voor je aanvragen, maar ook een tussentijdse toets. Dit is geen verplichting, en in principe leer je tijdens de rijlessen in Apeldoorn genoeg om goed voorbereid het examen in te gaan. Maar voor sommigen kan een tussentijdse toets een prettige tussenstap zijn op weg naar het echte examen. Tijdens een tussentijdse toets kun je namelijk examenervaring opdoen, die je van pas kan komen op het echte examen. Zo voorkom je dat alles nieuw voor je is. Je rijdt samen met een echte examinator een examenroute. En na afloop ontvang je feedback, waarmee je in de rijlessen voor het echte examen, nog mooi de puntjes op de ‘i’ kunt zetten. Ook kun je een vrijstelling verdienen voor de specialiale verrichtingen als je deze al met goed gevolg aflegt.

Faalangstexamen in Apeldoorn

De meeste mensen zijn zenuwachtig voor het examen, dit hoort erbij. Maar als je zo zenuwachtig bent dat volledig dichtklapt of fouten maakt die normaal niet zou maken, dan lijd je aan faalangst. Dat is heel vervelend, maar je bent zeker niet de enige. Voor deze groep heeft het CBR zelfs een speciaal faalangstexamen in het leven geroepen. Hoewel het examen iets afwijkt van het reguliere examen, doorloop je gewoon dezelfde onderdelen. Ook behaal je exact hetzelfde rijbewijs.

Het verschil zit hem in de examinator, die speciaal is opgeleid om mensen met faalangst te begeleiden. Verder krijg je maar liefst 120 minuten de tijd, waarvan er 35 voor het examen zijn. De overige tijd gebruikt de examinator om jou op je gemak te stellen, en voor een time-out tijdens het examen als je even tot rust moet komen. Heb jij faalangst of verwacht je extreem zenuwachtig te zijn tijdens het examen? Kaart dit dan aan tijdens je rijlessen in Apeldoorn of neem contact op met Slaagpro.

Voor rijlessen in Apeldoorn ga je naar Slaagpro

Wil jij rijlessen volgen bij dé autorijschool van Apeldoorn? Dan kun je terecht bij Slaagpro! In onze gezellige rijlessen leren we je goed en veilig autorijden. Onze ervaren rij-instructeur hanteert een persoonlijke aanpak en gaat gericht met je aan de slag. Bij ons heeft iedere rijles een doel. Zo blijf je je ontwikkelen en dat is goed voor het rijplezier! Wil je ook rijlessen bij ons volgen in Apeldoorn? Dan profiteer je ook nog eens van de onderstaande voordelen.

 • Uitstekende lesauto
 • Hoog slagingspercentage
 • Rijopleiding op maat
 • Ervaren rij-instructeur

Rijles in Apeldoorn? Bel gerust

Wie rijles wil in Apeldoorn, gaat natuurlijk naar Slaagpro! Voor meer informatie of een proefles neem je contact op door te bellen of te Whatsappen naar 06-38858531 Of stuur ons een bericht via info@rijschoolslaagpro.nl of het contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contact Opnemen

  Laat een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

  Je Naam (*)

  Je Telefoonnummer (*)

  Je E-mailadres (*)

  Ik wil graag (*)

  Je bericht

  Lekker snel je rijbewijs halen en ook nog eens gezellige rijlessen? Dan ben je bij SlaagPro aan het juiste adres.