Rijles Apeldoorn

Rijles met een plan in Apeldoorn

Wil je niet zomaar rondjes rijden, maar rijles volgen in Apeldoorn volgens een gestructureerd plan? Neem dan contact op met Slaagpro! Wij hanteren een persoonlijke aanpak waarin jij centraal staat. Zo werken we gestructureerd naar het examen toe en leer je bovendien goed en veilig autorijden. Voor extra informatie of een eerste rijles neem je contact op met onze rijschool in Apeldoorn.

Snel je rijbewijs in Apeldoorn met rijles van Slaagpro

Met rijles van Slaagpro in Apeldoorn behaal je in een mum van tijd je rijbewijs. Hiermee open je nieuwe deuren voor jezelf. Want een auto biedt je veel voordelen en gemak. Je reist van deur tot deur en kunt veel grotere afstanden afleggen als met de fiets of de scooter. Heel handig om de reistijd naar je werk, stage of school te verminderen. Maar ook als het regent of wanneer het tijd is voor de weekendboodschappen heb je er veel gemak van. Verder bezoek je zo makkelijker een andere stad. Allemaal goede redenen om zo snel mogelijk met rijles te beginnen. Je kunt al beginnen met rijles vanaf 16,5 jaar! Neem vandaag nog contact met ons op voor rijles in Apeldoorn.

Elke rijles wordt goed benut

Heb je een lespakket bij Slaagpro in Apeldoorn? Dan wordt iedere rijles goed benut! Bij ons krijg je namelijk les van een ervaren rij-instructeur die jou op gestructureerde wijze goed en veilig leert autorijden. Met zijn persoonlijke aanpak stemt hij de lessen op jou af. Zo werk je gericht aan je verbeterpunten en boek je snel vooruitgang. Dat is hét voordeel van rijles bij Slaagpro in Apeldoorn.

Rijexamen aanvragen in Apeldoorn

Met onze rijles in Apeldoorn ben je optimaal voorbereid op het rijexamen. Het aanvragen van het examen gebeurt altijd via de rijschool. Wel moet je aan een aantal voorwaarden voldoen voordat we dit voor je kunnen aanvragen. Zo moet je minimaal 17 jaar zijn en het theoriecertificaat al op zak hebben. Ook moet je voldoende lesuren hebben gehad en gezond verklaard zijn om veilig te kunnen autorijden.

Wel of geen tussentijdse toets

Naast het rijexamen, kunnen we ook een tussentijdse toets voor je aanvragen. Dit is echter niet verplicht. In principe leer je in de rijles genoeg om direct examen te kunnen doen. Voor sommige cursisten kan de ervaring van de tussentijdse toets echter een goede voorbereiding zijn op het echte examen. Tijdens de toets rijd je namelijk een examenroute met een echte examinator. Zo doe je alvast examenervaring op en is wanneer je echt examen moet doen niet alles nieuw voor je. Natuurlijk ontvang je na afloop feedback zodat je in de laatste rijlessen voor het examen nog iets aan je rijvaardigheid kunt schaven. Verder mag je de speciale verrichtingen overslaan op het eerstvolgende echte examen, als je deze goed uitvoert tijdens de toets.

Faalangst

Een beetje examenstress hoort erbij. Maar wanneer je zo nerveus bent dat je dichtklapt of fouten maakt die je normaal niet zou maken, dan spreken we van faalangst. Heb jij faalangst, of ben je extreem zenuwachtig tijdens examens? Geen paniek, je bent niet de enige. Het CBR heeft hiervoor dan ook een speciaal faalangstexamen in het leven geroepen. Hierbij doorloop je gewoon dezelfde onderdelen als bij het reguliere examen en ontvang je ook hetzelfde rijbewijs.

Het faalangst examen wordt afgenomen door een examinator die speciaal is opgeleid om mensen met faalangst te begeleiden. Verder krijg je maar liefst 120 minuten de tijd waarvan 35 minuten voor het examen. De rest van de tijd wordt gebruikt om jou je op je gemak te laten voelen en voor een time-out voor als je tussendoor even een break nodig hebt. Wil je hier meer over weten neem dan contact op met onze rijschool in Apeldoorn of vraag ernaar tijdens je rijles.

Rijles bij dé rijschool van Apeldoorn

Wil jij goed en veilig leren autorijden in Apeldoorn? In onze gezellige rijles staan kwaliteit en veiligheid voorop! Als leerling sta je bij ons centraal. Samen met een ervaren rij-instructeur werk je doelgericht aan je rijvaardigheid. Elke les heeft een doel. Dit zorgt ervoor dat je elke les weer stappen maakt en het leuk blijft om te leren. Neem voor meer informatie contact op met op of plan een eerste rijles in Apeldoorn in. Dit zijn onze pluspunten:

 • Uitstekende lesauto
 • Ervaren rij-instructeur
 • Hoog slagingspercentage
 • Rijopleiding op maat

Eerste rijles in Apeldoorn? Bel gerust

Wil je goed en veilig leren autorijden? Neem dan rijles bij Slaagpro in Apeldoorn! Bel of Whatsapp ons op 06-38858531 voor meer informatie of een proefles. Of stuur ons een bericht via info@rijschoolslaagpro.nl of ons contactformulier.

Contact Opnemen

  Laat een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

  Je Naam (*)

  Je Telefoonnummer (*)

  Je E-mailadres (*)

  Ik wil graag (*)

  Je bericht

  Lekker snel je rijbewijs halen en ook nog eens gezellige rijlessen? Dan ben je bij SlaagPro aan het juiste adres.