Over ons

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Mohamad Haidari en ik ben geboren in Apeldoorn. Na alle benodigde diploma’s/certificaten behaald te hebben om rijinstructeur te worden ben ik geruime tijd in dienst geweest bij diverse rijscholen. Ik heb daar veel bruikbare dingen geleerd en ik heb besloten mijn eigen rijschool te starten: SlaagPro. Leren autorijden is best spannend en ook erg duur. Om die reden vind ik het belangrijk dat u zich tijdens het rijlessen op uw gemak voelt, zowel voor de veiligheid op de weg als voor de kwaliteit van de rijlessen. Bovendien zorgt dit ervoor dat u zelfverzekerd op weg gaat naar het behalen van het rijbewijs.

Tijdens de lessen hebben we veel aandacht voor verkeersinzicht. We leren u om vooruit te kijken en om goed te anticiperen. Kortom, om goed om te kunnen gaan met verschillende situaties in het verkeer. U beleeft veel voordeel aan een vaste rijinstructeur, omdat dit uw kans op slagen flink bevordert. Mocht u vastlopen tijdens het rijden zorg ik voor de juiste motivatie om de rit weer veilig voort te zetten. Door mijn ervaring en gespecialiseerde aanpak in rijles geven bent u bij SlaagPro op het juiste adres!

Wij richten ons op

VOERTUIGBEHEERSING

Je leert de auto helemaal onder controle te krijgen. Dit is het belangrijkste onderdeel en de basis van de rijopleiding. Als je basis goed is, zullen de vervolgstappen sneller en soepeler verlopen.

VEILIGHEID

Je leert voldoende afstand te houden van het verkeer dat voor je rijdt. Daarnaast leer je genoeg ruimte rondom de auto te bewaren. Dit komt als een rode draad tijdens de hele rijopleiding terug.

DOORSTROMING

Je leert besluitvaardig te worden in het verkeer en om anderen niet te hinderen. Op welk moment kun je bijvoorbeeld het beste een kruispunt oprijden zonder anderen te hinderen?

SOCIAAL RIJGEDRAG

Je leert rekening te houden met het gedrag van zwakkere verkeersdeelnemers (zoals kinderen, ouderen, fietsers en voetgangers). Deze groepen kunnen onverwachts gedrag vertonen waar jij als automobilist mee om moet kunnen gaan.

MILIEUBEWUST RIJDEN

Je leert hoe je milieubewust rijdt en welke handelingen nodig zijn om zo zuinig mogelijk deel te nemen aan het verkeer, zowel in de stad als buiten de bebouwde kom en op autowegen/autosnelwegen.

EXAMENROUTES RIJDEN

Tijdens de lessen rijden we zo veel mogelijk bekende routes die tijdens rijexamens gebruikt worden. De meeste examenroutes bevinden zich in Apeldoorn, en omstreken. Zo zal de kans op slagen groter worden!

Rijervaring.

Bij SlaagPro staat veiligheid tijdens je rijles voorop. Wij zorgen daarnaast voor een gezellige sfeer! Kernwoorden van SlaagPro zijn: plezier, persoonlijke begeleiding, kwaliteit, veiligheid, een opgeruimde en rookvrije auto.

Over de lesauto van SlaagPro:
 • Ford Fiesta
 • Sportief uitstraling en luxe
 • Navigatiesysteem
 • Allerlei veiligheidssystemen

DE LESAUTO

 • Ford Fiesta
 • Sportief uitstraling en luxe
 • Navigatiesysteem
 • Allerlei veiligheidssystemen

Contact Opnemen

  Laat een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

  Je Naam (*)

  Je Telefoonnummer (*)

  Je E-mailadres (*)

  Ik wil graag (*)

  Je bericht

  Lekker snel je rijbewijs halen en ook nog eens gezellige rijlessen? Dan ben je bij SlaagPro aan het juiste adres.