Faalangst rijexamen Apeldoorn

CBR faalangst rijexamen in Apeldoorn

Wil je een faalangst rijexamen aanvragen in Apeldoorn? Als je extreem zenuwachtig bent of last hebt van faalangst, kun je je rijschool vragen om een faalangst rijexamen voor je aan te vragen. Via Slaagpro vraag je eenvoudig een faalangst rijexamen aan bij het CBR in Apeldoorn. Met onze rijles zorgen we er bovendien voor dat je goed beslagen ten ijs komt.

Faalangst rijexamen in Apeldoorn

Kun je uitstekend autorijden, maar ben je extreem zenuwachtig tijdens het rijexamen? Of heb je last van faalangst? Je bent zeker niet de enige. Het CBR heeft hiervoor een faalangst rijexamen ontwikkeld. Zo kun je deze hindernis omzeilen en toch je rijexamen met goed gevolg afleggen. Het examen dient bij het CBR te worden aangevraagd door je rijschool.

Verschillende faalangst rijexamens

Of je nu al eens op bent geweest voor het rijexamen of dat dit je eerste keer wordt, het is altijd mogelijk om een faalangst rijexamen af te leggen. Slaagpro vraagt het graag voor je aan bij het CBR in Apeldoorn. Zowel voor het reguliere CBR-examen als het BNOR-examen(staatsexamen) is er een faalangst variant beschikbaar. Uiteraard kun je ook bij Slaagpro terecht voor een lespakket om je op dit examen voor te bereiden.

Rijexamen en faalangst rijexamen: het verschil

Als je faalangst examen doet, moet je dezelfde onderdelen doorlopen als op het reguliere examen. Ook ontvang je gewoon hetzelfde rijbewijs. Maar natuurlijk zijn er ook een aantal verschillen. Ten eerste is dat de examinator. Deze is speciaal getraind om mensen met faalangst goed te kunnen begeleiden. Verder heb je extra tijd tot je beschikking, in totaal 1 uur en 20 minuten. Hiervan duurt de examenrit 35 minuten. De rest van de tijd is bedoeld om je op je gemak te stellen, en voor een time-out die je in kunt zetten tijdens het examen. De verschillen op een rijtje:

 • Speciaal getrainde examinator
 • Extra tijd om beter op je gemak te zijn
 • Een time-out voor tijdens het examen

Waarom lessen bij Slaagpro?

Ben je in Apeldoorn op zoek naar een rijschool die jou goed voor kan bereiden op een faalangst rijexamen? Neem dan contact op met Slaagpro! Dan kun je vertrouwen op een rustige instructeur waar je je snel bij op je gemak zult voelen. Hij of zij leert je veilig autorijden tijdens gezellige rijlessen. Verder onderscheidt slaagpro zich met:

 • Hoog slagingspercentage
 • Ervaren rij-instructeur
 • Uitstekende lesauto
 • Rijopleiding op maat

Bel voor een faalangst examen in Apeldoorn

Wil je een faalangst rijexamen doen in Apeldoorn? Neem dan contact op met Slaagpro. Voor meer informatie bel of Whatsapp naar 06-38858531. Of laat een bericht achter op info@rijschoolslaagpro.nl of het contactformulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact op.

Contact Opnemen

  Laat een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

  Je Naam (*)

  Je Telefoonnummer (*)

  Je E-mailadres (*)

  Ik wil graag (*)

  Je bericht

  Lekker snel je rijbewijs halen en ook nog eens gezellige rijlessen? Dan ben je bij SlaagPro aan het juiste adres.